Yrityksemme T:mi Kari Pöyskö

Olemme paikallinen, pieni ja luotettava yritys Pohjois-Pohjanmaalla Siikajoen kunnassa. Olemme toimineet yrittäjinä yli 40 vuotta eri aloilla ja viimeiset 15 vuotta kuljetusyrittäjänä, matkailualalla. Toimimme myös Raahen ja Oulun seudulla, sekä Pudasjärvellä ja kuljetamme ryhmiä koko Suomen alueella.
Meillä on paljon kokemusta myös matkoista isojen (jopa 150 hlöä) ryhmien kanssa.

Nyt eläköitymisemme kynnyksellä toimintamme painopiste on selkeästi suuntautunut pienten (max. 10 hlöä) ryhmien kanssa toimimiseen ja tarjoammekin turvallista kuljetusta ja kodinomaista majoitusta sekä erilaisia elämyksiä luonnon keskellä.

Tarjoamme luontomatkallenne mm. opastettuja marjastus-, melonta-, veneily- ja kalastusretkiä, muutamia erilaisia saunoja sekä kotaruokailuja ja ruokaa luonnon keskellä avotulilla valmistaen. Raaka-aineet tulevat läheltä ja hyödynnämme myös lähiluonnon antimia. Meillä on lisäksi kymmeniä yhteistyökumppaneita erilaisten aktiviteettien tuottamiseen.

Toimimme vastuullisesti ja turvallisesti, elämää ja luontoa kunnioittaen sekä erilaisia ihmisiä arvostaen, kansallisuudesta, arvomaailmasta ja vakaumuksesta ym. riippumatta. Yrityksemme toiminta perustuu rehellisyyteen, taloudellisuuteen ja kohtuullisuuteen (myös kuluttamisessa), oikeudenmukaisuuteen, avoimuuteen ja yhteistyökykyyn kaikkien kanssa. Vaalimme paikallisia perinteitä ja tapoja. Säästämme energiaa ja tähtäämme kestävään elämäntapaan, kierrätämme ja käsittelemme jätteet oikeaoppisesti.

Riskien hallinta ja turvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeä osa palveluidemme laatua, alkaneet asiakassuhteet ovat jatkuneet jo vuosia. Ohjeistamme asiakasta mm. luontoretken omakohtaiseen riskien tiedostamiseen ja varusteiden oikeaan valintaan. Harvaan asutussa ja hyvän hygieniatason Suomessa luonnossa olevat turvallisuusriskit ovat suhteellisen vähäiset. Tiedostamme kuitenkin muutamia vaaran paikkoja: erämaaolosuhteet, vesistöt, eläinten kohtaamiset, äärimmäiset lämpötilat, korkeat ja jyrkät tai upottavat maaston kohdat jne.

Mielellämme annamme Teille mahdollisuuden suunnitella kanssamme toiveidenne mukaisen loman esim. omien ystävienne kanssa.
Loman aikana on suunnittelu- ja palautekeskusteluja sekä käydään tarkemmin läpi seuraavien päivien ohjelmaa mahd. muutostarpeista esim. sää- ja muut olosuhteet huomioiden.

Itse emme käytä nikotiinituotteita, alkoholia, emmekä huumeita ja kokoamme kaikki lomapakettimme tältä arvopohjalta asiakasturvallisuuden ja myönteisen muistikokemuksen saavuttamiseksi ja erilaisten tapaturmariskien pienentämiseksi (palovammat, murtumat, jne.)

Lähtökohtanamme on antaa asiakkaallemme tilaa nauttia laadukkaista elämyksistä turvallisessa palveluympäristössä.