Majoitus

Majoitusta pienelle ryhmälle turvallisessa maalaiskylässä. Luontomatkalle pääsee pihasta. Suunnitellaan myös luontoretki, kuljetus, ruokailut ja sauna.

Olemme luotettava, pieni pitkään toiminut yritys Pohjois-Pohjanmaalla. Toimimme Raahen ja Oulun seudulla, sekä Pudasjärven alueella. Mielellämme jaamme arkeamme mukavien asiakkaiden kanssa tarjoten kuljetus-, majoitus- ja erilaisia elämyspalveluita luonnon keskellä, päivittäistä saunomista unohtamatta.

Idean majoituksesta olemme saaneet tilausajoyrittäjyyden aikana yöpyessämme sadoissa eritasoisissa majapaikoissa. Tarjoamme mökki- ja kotimajoitusta 1-2 hlön huoneissa, maks. 8 hlöä kerrallaan.
Mahdollista yöpyä myös luonnossa kodassa, teltassa, laavussa tai riippumatossa makuupussissanne avoimen taivaan alla, niin kesällä kuin talvellakin.

Monet luonnon tarjoamat elämykset ovat koettavissa, vuodenajasta riippuen jopa revontulet. Majoitusvaihtoehdoissamme avara rauhallinen maalaisympäristö antaa mahdollisuuden lähteä myös itsenäisesti luontoon, erilaisille metsäpoluille ja suolle.
Lyhyen kuljetusmatkan päässä on mm. Syöte palveluineen, sekä monia muita päiväretkikohteita.

Tilauksesta järjestämme ruokailu- ym. palvelut.
Luontoretkipäivän päätteeksi lämmitämme saunan. Voitte valita joko perinteisen suomalaisen jatkuvalämmitteisen (ranta)saunan, pienen tosi kuuman mökkisaunan, kivisaunan, telttasaunan, savusaunan jne.

Tupa. Majoitus

Räätälöidään yhdessä teille mieluinen lomamatka palveluineen ja löydetään lopullinen hinta, annamme tarjouksen mielellämme.