Sauna

Rentoutumista, kehon ja mielen puhdistusta löylyn lämmössä.

Tarjoamme yksilöllistä, laadukasta palvelua pienille ryhmille myös erilaisten saunojen muodossa Siikajoella ja mökkipaikkakunnallamme Pudasjärvellä.

Palveluvalikoimaamme kuuluu:

  • perinteinen suomalainen jatkuvalämmitteinen (ranta)sauna,
  • pieni tosi kuuma mökkisauna,
  • kivisauna,
  • telttasauna,
  • savusauna,
  • talvella jäästä tai lumesta valmistettu sauna jne.

Haluaisimme antaa Teille hienon kokemuksen saunakulttuurista, joka on suomalaisille tärkeä. Suomalainen sauna on itäistä perinnettä, löylysauna. Varhaisimmat saunat olivat maasaunoja.

Saunomiseen valmistautuminen aloitetaan kantamalla pesuvedet sekä kiukaan ja vesipadan lämmityspuut. Kesällä saunan lämpiämistä odotellessa voi itse valmistaa saunavihdan l. -vastan koivunoksista sitomalla.

Saunassa hiljennytään, rauhoitutaan, koetaan rentoa mielihyvää lauteilla istuskellen, vihdalla itseään ”ropsutellen” ja löylyä sopivasti kiukaalle heittäen. Kireät lihaksetkin rentoutuvat.
Jotkut ottavat saunajuomaksi olutta, mutta meillä saunajuomana tarjotaan raikasta kotimaisista marjoista valmistettua mehua ja puhdasta vettä.

Saunasta voi kesällä käydä vilvoittelemassa luonnonvesissä uimalla ja talvella avannossa tai lumihangessa. Saunomisen jälkeen keho on rentoutunut, ruoka maistuu ja yöuni on levollinen.

sauna sisältä. lauteet vasemmalla, kiuas oikealla, ikkuna keskellä

Yrityksemme sijaitsee Siikajoen kunnassa, Pohjois-Pohjanmaalla ja on toiminut pitkään eri aloilla. Meillä on paljon kokemusta ryhmämatkoista ja luontoretkistä kotimaassamme ja ulkomailla.

Mielellämme jaamme arkeamme mukavien asiakkaiden kanssa tarjoten erilaisia saunakokemuksia ja halutessanne kuljetusta, majoitusta ja erilaisia elämyspalveluita luonnon keskellä. Luonnossa liikutaan kokeneen oppaan johdolla luontoa kunnioittaen ja kuljetukset luontoretkille hoituvat pienoisbussillamme turvallisesti ja ammattitaidolla.

Halutessanne suunnittelemme yhdessä elämyksellisen lomamatkanne ja annamme siitä mielellämme kokonaishintatarjouksen.
Otattehan yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai soittamalla.