Kuljetuspalvelut

Tilausajot luontomatkalle sopimuksen mukaan ympäri Suomea

Valkoinen minibussi. tilausajot

Viettäkää lomanne ilman omaa autoa. Me kuljetamme – osaamme sen!

Olemme paikallinen, pieni ja luotettava tilausajoyritys Pohjois-Pohjanmaalla Raahen ja Oulun seudulla sekä Pudasjärvellä ja kuljetamme myös ympäri Suomea.

Toteutamme tilausajot 1-13 henkilön ryhmille esim. Oulun lentoasemalta, juna- ja linja-autoasemalta maakuntaan erilaisille päiväretkille tai muutamien päivien retkille luontoon ja erilaisiin aktiviteetteihin.

Tilausajokuljettajananne toimii ystävällinen, kokenut kuljettaja, joka pienessä ryhmässä pystyy joustavasti ottamaan huomioon erilaiset toiveet ja tarpeet.
Pienen ryhmänne etu on se, että jokainen saa olla oma itsensä eikä tarvitse olla osana isoa massaa. Liikkuminen omalla vähäpäästöisellä autollamme ja tutustuminen eri kohteissa on helppoa ja kiireetöntä ilman tiukkoja aikatauluja.

Lisäksi tarjoamme tilausajokuljetusta kauempanakin sijaitseviin luontokohteisiin sekä yhteistyökumppaneidemme tarjoamiin palveluihin myös Lappiin ja muualle Pohjoismaissa.
Kauttamme hoituvat myös opas- ja matkanjohtajapalvelut.
Tarjoamme erilaisia luontomatkapaketteja, joihin sisältyy kuljetus-, majoitus-, ruoka- ja muut palvelut saunaa unohtamatta.

Luontomatkapaketin hinta määräytyy valitsemienne palveluiden perusteella.
Haluatko lisätietoja? Laitathan viestiä, pääsemme suunnittelussa alkuun.